Hoe werkt het?
In 5 stappen resultaat Gepersonaliseerde foto's toevoegen.

01

email personal training Utrecht

Contact opnemen

Nadat je hebt besloten samen met mij spiermassa op te bouwen krijg je een mailtje waarmee je het intake formulier(link toevoegen verbe) kunt invullen. Tevens ontvang je direct een starterguide zodat je je alvast kunt inlezen over training, voeding en de trainingsapp. Om een persoonlijk trainingsplan voor je op te stellen, is het van belang dat ik een duidelijk beeld krijg van je nieuwe doelen, je persoonlijke voorkeuren en je verleden in relatie tot training, voeding en eventuele blessures. Vul het intakeformulier daarom zo eerlijk en transparant mogelijk in. (Invulduur: 10 minuten.

02

Pencil personal training Utrecht

Digitale intake

In eerste instantie ontvang je een mail om via calendly (link verbetern) een videocall afspraak te maken. Hierbij wordt het intakeformulier doorgenomen en gedetailleerd ingegaan op jouw antwoorden. Vervolgens is er ruimte voor al jouw vragen. (Duur: 30 minuten)

03

personal training Utrecht

Start Online Coaching

Aan de hand van het online intakeformulier en de zoomcall stel ik een persoonlijk trainingsplan van 8 weken voor je op. Deze wordt direct geüpload in de trainingsapp. Via de mail zul je de inlogcodes hierover ontvangen. Het trainingsplan pas ik wekelijks aan op basis van je voortuitgang. Het online coaching traject gaat samen met voedingscoaching. Samen stellen wij een gezond en werkend voedingspatroon op. Hierbij staan jouw gepersonaliseerde macro's centraal. Tevens bied ik jou altijd de mogelijkheid om via de trainingsapp vragen te stellen op de momenten dat je het nodig hebt. Voor de premium en ultimate versie is er een mogelijkheid om via een videocall afspraken te maken.

04

Evaluatie personal training Utrecht 4

Evaluatie

De maandelijkse evaluatie is essentieel voor het behalen van jouw doelstellingen. Tijdens deze evaluatie kijken we naar jouw progressie. Ook corrigeer ik waar dat nodig is, daardoor krijg je nog meer grip op jouw levensstijl. Uiteindelijk stellen we doelen op en wordt alles met je gedeeld via Google Drive.
(Duur: 15 minuten)

05

duurzaam personal training utrecht 2

Duurzame verandering

Ik ga voor een duurzame verandering. Ik zorg ervoor dat jij een levensstijl creëert die je voor de lest van je leven kunt volhouden. Mede dankzij effectieve trainingen, meer spiermassa en puur plezier verander jij je leven voorgoed!

PLAN EEN GRATIS MATCHCALL IN

Ontdek hoe ik jou kan helpen om meer in spiermassa aan te komen.
Vrijblijvend en 100% gratis.
× Hoe kan ik je helpen?