In 5 stappen resultaat

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

01

email personal training Utrecht

Contact opnemen

Nadat we contact hebben gehad krijg je het intake formulier toegestuurd.
Om een persoonlijk trainingsplan voor je op te stellen, is het van belang dat ik een duidelijk beeld krijg van je nieuwe doelen, je persoonlijke voorkeuren en je verleden in relatie tot training, voeding en eventuele blessures. Vul het intakeformulier daarom zo eerlijk en transparant mogelijk in. (Invulduur: 10 minuten)

02

Pencil personal training Utrecht

Fysieke intake

In eerste instantie wordt op locatie het intakeformulier doorgenomen en gedetailleerd ingegaan op jouw antwoorden. Vervolgens vindt de fysieke test plaats. Tijdens de fysieke test beoordeel ik onder andere jouw uithoudingsvermogen, beweegbaarheid en kracht. Aan het einde van de test ontvang je de eerste belangrijke tips omtrent voeding, zodat je direct aan de slag kunt gaan.
(Duur: 60 minuten)

03

personal training Utrecht

Start personal training

Aan de hand van het online intakeformulier en de fysieke test stel ik een persoonlijk trainingsplan voor je op. Deze pas ik wekelijks aan op basis van je voortuitgang. Het personal training traject gaat samen met voedingscoaching. Samen stellen wij een gezond en werkend voedingspatroon op. Tevens bied ik jou altijd de mogelijkheid om vragen te stellen op de momenten dat je het nodig hebt.

04

Evaluatie personal training Utrecht 4

Evaluatie

De maandelijkse evaluatie is essentieel voor het behalen van jouw doelstellingen. Tijdens deze evaluatie kijken we naar jouw progressie. Ik licht zowel de fysieke als mentale vooruitgangen toe. Ook corrigeer ik waar dat nodig is, daardoor krijg je nog meer grip op jouw levensstijl.
(Duur: 15 minuten)

05

duurzaam personal training utrecht 2

Duurzame verandering

Ik ga voor een duurzame verandering. Ik zorg ervoor dat jij een levensstijl creëert die je voor de lest van je leven kunt volhouden. Mede dankzij effectieve trainingen, een gezond leefpatroon en puur plezier verander jij je leven voorgoed!

Enthousiast geworden? Ik vertel je er graag meer over.

CLAIM JOUW GRATIS PROEFTRAINING.

× Hoe kan ik je helpen?