Over mij

Over mij

Samen werken aan een fit lichaam,
samen werken aan een nieuwe levensstijl.

Mijn naam is Jordi de Haan, 27 jaar oud en ik heb altijd een enorme passie voor sport gehad. Ik heb van jongs af aan altijd gevoetbald, maar daar werd mijn fysiek niet groter van.  Daarom zocht ik een sport waardoor ik groter en sterker zou worden. Fitness was hiervoor de oplossing en dat ben ik gaan doen vanaf mijn zestiende. Hier haalde ik veel voldoening uit, omdat ik wegens de goede begeleiding snel resultaten zag. Door mijn affiniteit met sport ben ik Sport, Management en Ondernemen gaan studeren. Uiteindelijk heb ik via deze weg de fitness trainersopleiding Fitvak A & B behaald. Tevens heb ik tijdens deze opleiding bij veel sportscholen gewerkt als coach & personal trainer, waar ik nog meer kennis heb verzameld om mensen te kunnen helpen. In combinatie met tien jaar trainingservaring heb ik genoeg informatie vergaard en ervaring opgedaan om anderen te kunnen begeleiden.

Van een hobby naar onderneming

Vanwege de ervaring met fitness, de passie voor sport en de behoefte om mensen te helpen met fitness, ben ik een personal training onderneming gestart. Ik haal voldoening uit het feit dat jouw fysieke en mentale gezondheid vooruitgaat. Hierbij draait het bij mij om persoonlijke, doelgerichte en duurzame factoren.

”Op maat gemaakt”

Alles wat ik bij Jordi de Haan Personal Training doe, doe ik vanuit een gepersonaliseerde gedachte. Echt resultaat bereiken wij immers pas wanneer ik exact weet wat jouw huidige niveau is. Hier wordt vervolgens op voortgeborduurd in het persoonlijk trainingsplan. 

”Doelgerichtheid met een wetenschappelijke achtergrond”

Een wetenschappelijke onderbouwing heb ik hoog in het vaandel staan en daarom werk ik alleen met bewezen methodes. Een eentonig bewezen methode met een rijst, kip en groente dieet en de hele week trainen gaat niet werken. De kans dat je dit volhoudt is aanzienlijk klein. Een zelfgecreëerde gezonde levensstijl, effectieve trainingen en voldoende rust is een methode die voor jou werkt. Deze methode zorgt ervoor dat jij jouw doelstellingen behaalt.

”Voor de rest van je leven”

Natuurlijk geloof ik in een duurzame verandering die voornamelijk plaatsvindt door een juiste balans tussen:

Dit is de basis voor een duurzame verandering, waar wij samen aan gaan werken. Maar betekent dit dat je voor de rest van je leven vastzit aan dezelfde voeding en training? NEE!

Waarom niet?

Omdat je lichaam door je nieuwe levensstijl continu verandert. Wie zegt jou dat wat vandaag goed werkt, over drie maanden nog steeds effectief is? De enige die altijd de waarheid spreekt, zijn de resultaten. Daarom wordt er maandelijks geëvalueerd. Als ik de progressie inzichtelijk heb, kan ik je sturen op resultaten. Tijdig corrigeren en de focus leggen op voortuitgang is de basis van jouw succes.

Wat voor type trainer?

Een trainer die resultaat wil bij jou. Resultaat komt niet binnen een paar weken, maar heeft tijd nodig. Wekelijkse progressie is uiteraard wel mogelijk. Daardoor steek ik dagelijks tijd en energie in het delen van kennis, zodat jij vooruitgang blijft boeken. Daarentegen zal sport zeker niet het enige onderwerp zijn tijdens de trainingen. Als laatste heb ik geduld. De één leert sneller dan de ander. Ik wacht geduldig af tot jij jouw doelstellingen behaalt.

× Hoe kan ik je helpen?