Train je met te weinig resultaat?

De Flexibele Methode

Essentiële principes voor het blijvend en consistent opbouwen van spiermassa.

Binnen enkele minuten in je mailbox

de flexibele methode mockup 1

Uitputtend en herkenbaar?

Dan is een verkeerde aanpak voor jou een belemmerende factor. 

Progressie foto spieropbouw

”Ik ben ooit deels gestopt met fitness. Een verkeerde aanpak was ook voor mij de oorzaak van het probleem.”

Voorkom dat jij ook stopt!

Als je door blijft gaan op deze manier bestaat de kans dat je eeuwig geld blijft spenderen aan een sportschool, zonder dat je er komt. 

Zonder training bestaat ook de kans dat je lichamelijk achteruit gaat. Je voelt je zwakker, stressvoller en minder energiek.

Dit alles kun je voorkomen door nu een flexibele methode toe te passen die op de lange termijn toepasbaar is. Hierdoor hoef je nooit te stoppen en kun je voor altijd vitaal blijven.

Wil je deze Flexibele Methode volgen?

Progressie foto spieropbouw (5)-min

”Na het volgen van mijn flexibele methode ben ik van plan nooit meer te stoppen met fitness.”

Boek
De Flexibele Methode

Bestel het boek, tijdelijk voor maar €9,95

Binnen enkele minuten in je mailbox

de flexibele methode mockup 1

Ontzettend leerzaam en toepasbaar!

Door dit boek heb ik meer inzicht gekregen in het opbouwen van spiermassa op de lange termijn. En dat zonder een streng dieet te volgen. Ik kan eindelijk eten op gevoel met uitschieters in het weekend. Ik zou hier normaliter 50 euro voor kunnen neertellen. Dank voor de goedkope kennis Jordi.
Yorrick
Yorrick, 27
Arts

Meer over mij

Ik ben Jordi de Haan, 28 jaar en momenteel personal trainer & online coach. Tevens al meer dan 11 jaar bezig met fitness. Ook heb ik opleidingen tot personal trainer en voedingsdeskundige afgerond. Daarnaast ben ik specialist op het gebied van het opbouwen van spieren met een flexibel voedingspatroon voor mannen. Door deze flexibele methode kun je consistent bouwen aan spiermassa, voor de rest van je leven. Via mijn flexibele methode heb ik al 80+ sporters geholpen met spiermassa zonder dat ze daarbij strenge voedingsrichtlijnen hanteerden.

Transformaties

Progressie spiermassa

”Door Jordi heb een levensstijl kunnen ontwikkelen waarin ik wekelijks naar de gym ga voor meer spiermassa.”

Rick, 32

Progressie Luuk

”Bedankt Jordi. Ik heb ruim 8 kg spiermassa opgebouwd in de afgelopen periode. Dit was zonder jou niet gelukt.”

Luuk, 28

Ronald Beuker Progressie

”Jordi is doelgericht. Hij ziet mijn succes als zijn succes. Ik heb door hem 6 kg spiermassa opgebouwd”

Ronald, 48

Almar Bouw

”Thanks Jordi. Ik heb nu 5 kg spiermassa opgebouwd”

Almar, 32

Wat staat er in het boek?

Hoofdstuk 1

Leer alles over het opbouwen van spiermassa. Pas kennis toe.

Hoofdstuk 2

Stel een persoonlijke trainingsprogramma samen. Voorkom blessures.

Hoofdstuk 3

Leer je progressie registreren en verhoog je maximale kracht.

Hoofdstuk 4

Ontdek hoe jij een flexibel voedingspatroon samenstelt.

Hoofdstuk 5

Pas consistentie toe op het gebied van krachttraining en voeding. Voor altijd!

Niet goed geld terug

Niet goed, geld terug garantie.

Veelgestelde vragen

Ja, het boek kan zowel voor beginners als voor gevorderden nuttig zijn. Het biedt een uitgebreide benadering van krachttraining, voeding, motivatie en gezondheid, wat betekent dat het geschikt is voor mensen met verschillende fitnessniveaus.

Voor beginners kan het boek dienen als een waardevolle bron om te leren hoe ze moeten beginnen met krachttraining, hun voeding kunnen optimaliseren en de juiste motivatie kunnen vinden om hun doelen te bereiken.

Voor gevorderden kan het boek nieuwe inzichten en geavanceerde strategieën bieden om hun trainingen naar een hoger niveau te tillen, hun voortgang bij te houden en hun fitnessdoelen te blijven verbeteren.

Dus, ongeacht je huidige fitnessniveau, kan dit boek je helpen om effectiever en efficiënter te trainen en je fysieke en mentale vooruitgang te boeken.

Je kunt betalen via iDEAL of creditcard. Het is snel en veilig. Als je liever met een creditcard wilt betalen, kun je je kaartgegevens invoeren om de betaling te voltooien. Beide methoden zijn gangbaar voor online aankopen en bieden gemak en beveiliging bij het afrekenen.

Binnen 60 seconden na je bestelling krijg je onmiddellijk toegang tot het eBook, en je kunt het op elk gewenst apparaat lezen, 24/7. Daarnaast is het boek in vijf kwartier uit te lezen en bevat het 150 pagina’s.

Ja, dit is anders dan onze online coaching. De flexibele methode is een betaalbaarder optie en het is ook gemakkelijk aan te leren. Met de tips en trucs die je in de flexibele methode krijgt, kun je zelfstandig aan de slag gaan en je doelen bereiken. Het biedt een meer zelfgestuurde benadering van leren en groeien.

Van het boek kun je verwachten dat je met alle pijlers van de flexibele methode aan de slag gaat. Deze omvatten:

 1. Kennis: Je zult begrijpelijke kennis vergaren die je direct kunt toepassen in de praktijk om blessures te voorkomen.

 2. Persoonlijk programma: Je zult een gepersonaliseerd programma volgen met wekelijks terugkerende, efficiënte trainingen die zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen.

 3. Progressie registratie: Je zult gemakkelijk je voortgang kunnen bijhouden en elke week streven naar verbetering in je trainingen.

 4. Flexibel voedingspatroon: Je leert rekening te houden met je caloriebehoefte en te eten op basis van je gevoel, met een flexibel voedingspatroon dat bijdraagt aan je algehele gezondheid.

 5. Motivatie: Je zult leren hoe je intrinsieke motivatie kunt cultiveren om door te zetten, zelfs tijdens mindere periodes.

 6. Verandering: Het boek zal je begeleiden bij het ontwikkelen van een levensstijl waarin krachttraining en gezondheid een integraal onderdeel zijn.

Kortom, dit boek biedt een uitgebreide benadering om je te helpen bij het bereiken van consistentie omtrent het opbouwen van spiermass en het verbeteren van je algehele gezondheid.

De waarde van spiermassa is aanzienlijk en gaat verder dan alleen fysieke kracht. Het draait allemaal om het behalen van langdurige resultaten, zowel fysiek als mentaal. Hier zijn enkele voordelen van het opbouwen van meer spiermassa:

 1. Zelfvertrouwen: Het vergroten van je spiermassa kan je zelfverzekerder maken. Het zien van positieve veranderingen in je lichaam kan je zelfbeeld verbeteren.

 2. Kracht: Meer spiermassa betekent vaak meer fysieke kracht. Dit kan je helpen in het dagelijks leven, bijvoorbeeld bij het tillen van zware voorwerpen.

 3. Energie: Een toename van spiermassa kan je energieniveau verhogen, waardoor je je vitaler en actiever voelt.

 4. Gezondheid: Het opbouwen van spiermassa kan bijdragen aan een betere gezondheid. Spieren verbranden meer calorieën dan vet, wat kan helpen bij gewichtsbeheersing. Ook kan het de insulinegevoeligheid verbeteren en het risico op chronische ziekten verminderen.

 5. Stressvermindering: Regelmatige lichaamsbeweging, zoals krachttraining voor spiergroei, kan stress verminderen en bijdragen aan een betere mentale gezondheid.

 6. Minder blessures: Sterkere spieren bieden meer ondersteuning aan gewrichten en botten, wat het risico op blessures kan verminderen, vooral bij activiteiten die fysieke inspanning vereisen.

Kortom, spiermassa biedt niet alleen fysieke voordelen, maar het kan ook je algehele welzijn en levenskwaliteit verbeteren. Het is inderdaad een waardevolle investering in jezelf voor zowel de korte als de lange termijn.

Omdat ik een doelgroep wil helpen die het dichtstbij mij ligt. Hierdoor kan ik kwaliteit bieden. Ik heb sinds mijn 16e levensjaar ervaring met spiermassa opbouwen. Mannen die spiermassa willen kweken kan ik daarom het best helpen. Ik haal de meeste voldoening en energie uit het feit dat de fysieke en mentale gesteldheid bij mannen vooruit gaat.

Ja, ondanks dat ik me specifiek richt op mannen, bevat het boek kennis en informatie die ook relevant en nuttig kan zijn voor vrouwen. De basisprincipes van krachttraining, voeding, motivatie en gezondheid gelden vaak voor zowel mannen als vrouwen. Hoewel er enkele nuances kunnen zijn in trainings- en voedingsbehoeften tussen de geslachten, kunnen vrouwen nog steeds waardevolle inzichten en begeleiding vinden in het boek om hun fitnessdoelen te bereiken en hun algemene welzijn te verbeteren.

''In vijf kwartier, voor altijd bouwen aan spiermassa!''

Boek
De Flexibele Methode

Ben jij het zat om te trainen zonder zichtbare resultaten? Met De Flexibele Methode leer je essentiële principes voor blijvende spiergroei. Mijn wetenschappelijk onderbouwde methode helpt je om je doelen te bereiken door middel van consistentie met training en flexibele voeding.

Binnen enkele minuten in je mailbox

de flexibele methode mockup 2