fbpx

Door zijn support blijf ik volhouden

Progressie Luuk

Deze samenwerking bevalt mij uitstekend. Onder zijn hoede heb ik grote progressie weten te boeken. Jordi is in staat om mij te blijven pushen en denkt mee in de juiste vervolgstappen. Hiermee laat hij zien dat hij in staat is om sporters van ieder niveau (van starter tot ervaren krachtsporter) op de juiste manier te bedienen en verder te helpen.

Voor mij is Jordi de perfecte coach om mee te trainen en met flexibele voeding bezig te zijn.

Luuk Rietveld
Rug spiermassa
Progressie Luuk
Luuk Rietveld Bench Press
nl_NLNL

Gratis E-book:

Alles over spiermassa

Voorkom dat je stopt met fitness vanwege gebrek aan resultaat. Blijf voor altijd spiermassa opbouwen door middel van dit e-book!

Blijf voor altijd spiermassa opbouwen door middel van dit e-book.

Alles over Spiermassa ebook