fbpx

“Meer vertrouwen en een duidelijke routine”

Maarten Visser

Door Jordi De Haan Personal Training heb ik het vertrouwen gekregen om naar de sportschool te gaan en een vaste sportroutine van twee keer per week op te bouwen. Hij helpt je hier actief bij met nieuwe schema’s, meetmomenten en accountibility whatsapp contact. Het stond al een tijd op mijn lijst om deze keystone habit te creëren en hier ben ik dan ook zeer blij mee! Het sporten heeft een positieve invloed op mijn fysieke- en mentale gezondheid en houdt mijn gewicht in balans zonder daar aan levensstijl in weekend voor in te leveren. Het gaat bij hem om duurzaam resultaat. Bedankt Jordi💪🏻!

★★★★★

Maarten Visser 230922
nl_NLNL

Gratis E-book:

Alles over spiermassa

Voorkom dat je stopt met fitness vanwege gebrek aan resultaat. Blijf voor altijd spiermassa opbouwen door middel van dit e-book!

Blijf voor altijd spiermassa opbouwen door middel van dit e-book.

Alles over Spiermassa ebook