Online Coaching

''Wij gaan voor maximaal resultaat''

Online Coaching

Ik werk met een unieke combinatie van persoonlijke aandacht, doelgerichtheid, eerlijkheid en duurzaamheid. Zo hoort personal training ook te zijn. Alles draait bij jou om het behalen van je doelstellingen zodat jij zowel fysieke- als mentale vooruitgangen boekt. Voor duurzame resultaten is het belangrijk om een balans te vinden tussen training, levensstijl  en plezier. Het vergaren van kennis omtrent deze drie pijlers kost enorm veel tijd. Je kunt veel tijd stoppen in het zoeken naar de juiste manier om jouw doelstellingen te behalen. Of je kunt professionele ondersteuning zoeken zodat jij met relatief weinig tijd maximaal resultaat kunt boeken. Ik sta iedere dag klaar om je te helpen. 

Online coaching betekent voor jou:

Alles over mijn

Personal training


Op basis van jouw eigen niveau persoonlijke plannen samenstellen. Ik coach en motiveer altijd, tevens zorg ik dat je de juiste techniek hanteert.

Samen een goed voedingspatroon samenstellen. Je krijgt van mij toepasbare tips, zodat resultaten zichtbaar worden. Een goed voedingsplan is de basis van jouw fysieke resultaten.


Tijdens de online intake verkrijg ik alle benodigde informatie over jouw doelstellingen, sportieve achtergrond, persoonlijke voorkeuren en eventuele blessures. Tijdens de fysieke intake kijk ik naar jouw fysieke vaardigheden. Dit alles om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen voor jouw persoonlijke begeleiding.

We doen elke vier weken een evaluatie inclusief metingen om je progressie bij te houden en om nieuwe, haalbare doelen te stellen, waardoor je altijd ergens naartoe blijft werken. Tevens corrigeer ik waar nodig.

24 uur per dag en 7 dagen per week de mogelijkheid om vragen te stellen. Mijn betrokkenheid stopt niet na een uur samen trainen. Zit je met vragen? Stel ze onbeperkt via jouw gewenste medium. Je enige limiet is je eigen initiatief.

AANBOD

ALLEEN of MET een trainingsparnter?

Personal Training

voor:

1 persoon€58,- per uur

Duo personal training

voor:

2 personen€68,- per uur

× Hoe kan ik je helpen?