fbpx

Cultuur

Via welke waarden ik jou ga helpen met resultaat

(Net zoals 200+ andere mensen)

Informeel

”Jouw beste vriend”

Bij Jordi de Haan Personal Training werk ik op een informele manier, zodat je je op je gemak voelt en ik je met enthousiasme kan coachen. Ik ben professioneel, maar ik vind het ook belangrijk dat het gezellig is. Daarom kan ik met iedereen een connectie maken.

 

Begrijpelijk

”Jip-en Janneketaal”

Ik wil je zo snel mogelijk resultaten laten zien. Dat doe ik door je mijn kennis op een begrijpelijke manier te delen. Resultaten komen niet binnen een paar weken, maar het is wel mogelijk om elke maand vooruitgang te boeken. Daarom deel ik elke dag mijn expertise en energie met je door je alles eenvoudig uit te leggen.

Flexibel

‘’‘s Avonds een vent in de stad , ’s ochtends een vent in de gym‘’

Eentonige methoden werken niet. Een rijst-, kip- en groentedieet en zeven dagen per week trainen zijn onhaalbaar en onaangenaam. Een snackbardieet en dagelijkse doses alcohol zijn ook niet gezond. Een flexibel voedingspatroon dat bij je levensstijl past, efficiënte trainingen en een sociaal leven zijn de sleutels tot spiermassa.

 

Eerlijk

”Een personal trainer die een hekel heeft aan onrealistische personal trainers”

10 kilo spiermassa in 6 weken? Dat is alleen mogelijk met steroïden. Ik werk niet met steroïden, dus ik kan je daar niet mee helpen. Ik zal je altijd eerlijk adviseren over wat haalbaar is. Ik hecht veel waarde aan wetenschap, dus ik werk alleen met wetenschappelijke bronnen. 

Consistentie

''Wij gaan samen voor onafgebroken veranderingen op het gebied van mentale en fysieke fitheid.''

Voorkom dat je stopt met trainen.

Na het downloaden van dit e-book kun jij voor altijd spiermassa opbouwen op een flexibele manier. Download nu gratis mijn e-book: Alles over spiermassa

Nee dankje, ik blijf liever trainen zonder resultaat 😉

nl_NLNL