fbpx

“Direct. Deskundig. Doelgericht.”

Ronald Beuker

Jordi is direct: hij communiceert duidelijk, reageert snel en checkt of ik alles écht goed heb begrepen. En wat ik ook een heel fijne eigenschap vind: hij zegt altijd wat hij vindt, zonder blabla eromheen. Een coach die dat standaard doet, is goud waard: als hij zegt dat iets goed is, dan hoef ik daar nooit over te twijfelen. En ja, hij laat het óók weten als het niet goed is. 😉

Jordi is deskundig: ik heb heel wat personal trainers meegemaakt, maar niemand heeft het zó goed door als mijn uitvoering van een oefening nét niet perfect is. Zelfs toen we in corona-tijd buiten aan het trainen waren, en ik een lekker warm en dus dik trainingspak aan had, zag hij het direct als mijn houding beter kon. Ook op het gebied van voeding houdt hij de vinger aan de pols, en zorgt hij ervoor dat ik precies de optimale hoeveelheid kcal, inclusief de juiste macro’s (eiwitten, koolhydraten en vetten), naar binnen werk.

Jordi is doelgericht. Hij ziet mijn succes als zijn succes. Met weldoordachte trainingsschema’s werken we samen aan mijn doelen. Het zijn pittige (en dus leuke!) trainingen, die weldoordacht door Jordi zijn samengesteld en continu door hem worden geoptimaliseerd als dat nodig is. 

De instructievideo’s die ik bij elke oefening in de app kan bekijken zijn superhandig; tijdens de training kan ik heel snel checken hoe ik de oefening moet uitvoeren en welke aandachtspunten er zijn.

Maandelijks evalueren we de progressie, zodat we naar een mooi eindresultaat blijven toewerken. Bij Jordi voel ik mij in goede handen. Het is prettig met hem samenwerken. Hij is ook gewoon een aardige vent waar je goed mee kunt praten, ook als het even niet over fitness gaat. Ik kan hem dus van harte aanbevelen!

Ronald Beuker
Ronald Beuker
Ronald Beuker Chest fly
nl_NLNL

Gratis E-book:

Alles over spiermassa

Voorkom dat je stopt met fitness vanwege gebrek aan resultaat. Blijf voor altijd spiermassa opbouwen door middel van dit e-book!

Blijf voor altijd spiermassa opbouwen door middel van dit e-book.

Alles over Spiermassa ebook