fbpx

Kosten Flexibel Spiermassa Opbouwen

Klaar om flexibel spiermassa op te bouwen op de lange termijn?

Het is een investering, maar dan heb je:

En daarmee zorg je er voor dat je niet:

Progressie spiermassa

Automatische incasso.

Eenmalige betaling

10 % korting

Goedkoper, naarmate jij langer lid blijft.

In 13 weken kunnen wij samen al goede resultaten boeken. De beste resultaten behalen we als we samen een langer durende relatie aangaan. Daarom geef ik korting als jij 26 of 52 weken met mij aan de slag gaat!

Na aanschaf van een LIGHT, PREMIUM of SUPREME neem ik binnen 24 uur contact met je op, zodat je direct daarna kunt starten.

LIGHT

Kwartaal abonnement
77 per maand*

Bespaar €20,- en kies voor een eenmalige betaling van €211,-**
 • 3 maanden gepersonaliseerd programma (13 weken)
 • Online coaching
 • Continue bijgewerkt programma
 • Gratis digitale intake
 • Gratis guidebook
 • Binnen 24 uur support
 • Één eindevaluatie
 • Toegang exclusieve community
 • Voedingscoaching op maat
 • + Techniek videoanalyses
 • + Handvatten creëren voor de rest van je leven

PREMIUM

Halfjaar abonnement
72 per maand*

Bespaar €35,- en kies voor een eenmalige betaling van €397,-**
 • Alles uit LIGHT
 • 6 maanden gepersonaliseerd programma (2 x 13 weken)
 • Twee eindevaluaties
Populair

SUPREME

Jaar abonnement
67 per maand*

Bespaar €65,- en kies voor een eenmalige betaling van €739,-**
 • Alles uit PREMIUM
 • 12 maanden gepersonaliseerd programma (4 x 13 weken)
 • Vier eindevaluaties

*Abonnementen worden elke maand via de automatische incasso afgeschreven. Ik werk met een minimale beginnende opstartperiode van 3 maanden. Na deze opstartperiode is jouw gekozen abonnement maandelijks opzegbaar (zonder opzegtermijn) of te wijzigen in een ander abonnement.

**Je betaalt met korting eenmalig het totaalbedrag van je gekozen abonnement.

Veelgestelde vragen

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Zeker, je kunt het 14 dagen gratis uitproberen. Net voor het aflopen van de 14 dagen ontvang je bericht of je door wilt gaan. Hierdoor kun je risicoloos kijken of mijn online coaching bij jou past.

Kan ik de trainingsapp uitproberen?

Zeker, je kunt na het gratis kennismakingsgesprek de app 14 dagen gratis testen. Net voor het aflopen van de 14 dagen ontvang je bericht of je wilt starten. Hierdoor gemakkelijk kijken of je de trainingsapp voor jou werkt.

Is het abonnement om te zetten van een 13 weken naar 26 weken of 52 weken?

Uiteraard kun je dit doen. Het jaarabonnement gaat dan in op het moment dat je het omzet. Je huidige abonnement wordt per direct stopgezet. Hierdoor profiteer je van de kortingen.   

Hoe lang ga ik een abonnement aan?

Volledig afhankelijk van het abonnement dat jij hebt gekozen. Dit kan een jaar of een maand zijn. Dit wordt automatisch verlengd, indien jij niet opzegt. 

Is er een opzegtermijn tijdens het traject?

Nee, ik maak geen gebruik van een opzegtermijn. Wil je stoppen? Dan reken ik geen ‘extra’ periode aan abonnementskosten. 

Hoelang duurt het om mijn doel te behalen?

Dat is afhankelijk van je doel, genen, hormonale aanleg, voedingspatroon, huidige fitheid en stressniveau. Dit bespreek ik graag met je tijdens een kennismaking.

Wat kan ik van Jordi de Haan verwachten?

De basis van mijn dienstverlening voor het creëren van spiermassa met een flexibel voedingspatroon. Onder begeleiding van mij werk je aan jouw gezondheidsdoelen of trainingsdoelen. Voor meer informatie  verwijs ik je naar de manier van coaching.

Kan ik de kosten delen met iemand anders?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Al mijn programma’s en coachingtrajecten zijn gepersonaliseerd. Daarom bereken ik de kosten ook per persoon. 

Kan ik ook droogtrainen?

Uiteraard, ik adviseer alleen niet ieder jaar om in een negatieve energiebalans (minder eten dan dat je gebruikt) te gaan. Als je goed wilt aankomen in spiermassa kun je daar het beste een periode van 2/3 jaar voor uittrekken. Als je vetpercentage te hoog is, dan stoppen we pas met de positieve energiebalans (meer eten, dan dat je verbruikt). Vanaf februari 2023 vertel ik meer over een droogtrain trainingsperiode. 

In welke maanden kan ik het beste droogtrainen?

Dit gebeurt meestal voor de zomer in de maanden: april, mei en mogelijk ook juni. 

Hoe kan ik afspraken inplannen voor de evaluatie en videocalls?

Via de webapp waar ik gebruik van maak. Hier kun je bij planning een afspraak maken. Bekijk hier de video’s voor het inplannen van een afspraak.

Wat als ik een oefeningen niet kan uitvoeren, omdat mijn gym het apparaat niet beschikbaar heeft?

Ik hoop dit al te kunnen tackelen tijdens de digitale intake. Ik informeer naar de beschikbare apparatuur in jouw gym. Mocht het voorkomen, dan pas ik dit uiteraard aan in de trainingsapp middels een vervangende oefening. Ik kijk naar welke spieren er worden getraind en zoek daar een alternatief voor. Ik bespreek ook altijd met jou of de vervangende oefening, voldoet aan jouw behoeften.

Waarom help je alleen mannen?

Omdat ik een doelgroep wil helpen die het dichtstbij mij ligt. Hierdoor kan ik kwaliteit bieden. Ik heb sinds mijn 16e levensjaar ervaring met spiermassa opbouwen. Mannen die spiermassa willen kweken kan ik daarom het best helpen. Ik haal de meeste voldoening en energie uit het feit dat de fysieke en mentale gesteldheid bij mannen vooruit gaat.

 

nl_NLNL