fbpx

Zo werkt het

1. Gratis Intake

DSC_2699

Ga jij van start met Light, Premium of Supreme van Flexibel Spiermassa Opbouwen? Dan ontvang je een mail met een link naar het intake formulier. Nadat je deze hebt ingevuld ontvang instructies voor het plannen van een digitale intake. Hierbij wordt alles doorgenomen en gedetailleerd ingegaan op jouw antwoorden. Aan het einde is er ruimte voor al jouw vragen. Nadat de digitale intake is afgerond kun je binnen 24 uur starten met trainen.

(Duur intake: 30 minuten)

2. Start
Flexibel Spiermassa Opbouwen

flexibel methode

Aan de hand van jouw gekozen abonnement van Flexibel Spiermassa Opbouwen gaan we nu écht beginnen. Dit gaat via online coaching gecombineerd met Mijn Flexibele Methode.

Na onze digitale intake stel ik een persoonlijk trainingsprogramma voor je op van minimaal 13 weken. Heb jij gekozen voor 26 (premium) of 52 weken (Supreme)? Dan krijg je respectievelijk twee of vier keer een trainingsprogramma van 13 weken.

Tijdens Flexibel Spiermassa Opbouwen kun jij gebruik maken van de trainingsapp. Hierdoor kun jij gemakkelijk je progressie bijhouden. Via de mail zul je de inlogcodes hierover ontvangen. Het trainingsprogramma pas ik wekelijks aan op basis van je voortuitgang. Flexibel Spiermassa Opbouwen gaat ook gepaard met voedingscoaching. Samen stellen wij een gezond en flexibel voedingspatroon op waarbij jij leert eten op gevoel. 

Tevens bied ik jou altijd de mogelijkheid om via de trainingsapp vragen te stellen op de momenten dat je het nodig hebt. Daarnaast kun je je techniek door mij laten beoordelen via techniek videoanalyses. Als laatste creëren wij samen consistentie middels mijn 1 op 1 begeleiding.

Nog meer halen uit je trainingen?

Flexibel Spiermassa Opbouwen is uitstekend te combineren met personal training sessies voor het optimaliseren van jouw techniek.

3. Evaluatie

flexibele methode

De evaluatie is essentieel voor het behalen van jouw doelstellingen. Hier kijken we naar jouw progressie. Ook corrigeer ik waar dat nodig is, daardoor krijg je nog meer grip op jouw levensstijl. Uiteindelijk stellen we ook  doelen op voor de volgende periode.

(Duur evaluatie: 30 minuten)

Het resultaat:

Consistentie

Ik ga voor onafgebroken veranderingen op de lange termijn. Ik zorg ervoor dat jij een levensstijl creëert waarin jij voor altijd spiermassa wilt opbouwen.

 

De waarde:


Voordelen spiermassa

Voorkom dat je stopt met trainen.

Na het downloaden van dit e-book kun jij voor altijd spiermassa opbouwen op een flexibele manier. Download nu gratis mijn e-book: Alles over spiermassa

Nee dankje, ik blijf liever trainen zonder resultaat 😉

nl_NLNL